Betűrendben - Ő

őr

-Általában: akadály. Várőr: beleavatkoznak a magánügyeidbe; határőr: elveszik a kedved; nem tudsz véghezvinni valamit. Díszőrség: felfújt probléma; titok, amiről nem bánnád ha kitudódna, alig várod, hogy lebukj, hogy hencegj egy hódításoddal, szerelmi sikereiddel. Õrt állni: kényszerhelyzet.

őrizni

- Állatokat, nyájat: furcsa gondolatok, amelyeket nem osztasz meg senkivel; szellemes, de szokatlan ötletek.

ősember

-Jobban el tudod végezni munkád, ha abba főnököd nem szól bele; olyannak vagy alárendelve, aki nálad alacsonyabban képzett.

őserdő

- Kiigazodási képtelenség; vonzalom a sejtelmes dolgok iránt; hajlasz rá, hogy egészen egyszerű eseményeket titokzatosnak, misztikusnak tarts.

őszi táj

- Az emlékeidnek élsz. Õszi avar, őszi levelek: kellemetlen idősebb hozzátartozó, rokon, aki bosszúságot okoz.

őszibarack

-Fiatal szerető.

őszülni

Sok teher nyomja a vállad.

Őrült

Lásd Bolond, de még kevésbé tudjuk elfogadni.

Őslények

Mély indulatokat és bölcsességeket fejezhetnek ki, általában az élet fordulópontjaira utalóan.

Ősök szelleme

Családi átok vagy áldás közeledik. Gondolkozzon, mi rontotta el a szülők, nagyszülők életét (pl. alkohol, agresszivitás), és azt gondosan kerülje.

Ősz

A teljében levő erő tombolása helyett a nyugalom időszaka következik. Forduljon a szemlélődés örömei felé – ha el tudja fogadni ezt a változást. Jung: Itt az ideje az aktivitás csökkentésének, az elmélkedésnek.

Őszül

Rohannak az évek, megfelelő célokat kell keresni.

Őz

Kifinomult érzékenysége jó partnerré teszi a szexuális örömök szerzésében. Keresse a védettséget, a biztonságot. Partnerének ne oroszlánt (oroszlán karakterűt) válasszon.

ABC kereső:

A
Á
B
C
CS
D
E
É
F
G
GY
H
I
Í
J
K
L
M
N
NY
O
Ó
Ö
Ő
P
R
S
SZ
T
TY
U
Ú
Ü
Ű
V
Z
ZS